La Carnisseria Codina va obtenir el primer premi a la millor botifarra d’ou artesana en la 8a edició del Concurs Nacional de botifarra d’ou artesana 2023.

Una certificació que premia el model de negoci familiar de tota la vida, fundat el 1989 per Bartomeu Codina i Maria Teresa Ricart, i que actualment continua funcionant gràcies a la segona generació de la família: en Xevi Codina, l’Anna i la Núria Codina. Aquest és un reconeixement a anys d’història, feina i dedicació a la feina ben feta.

Can Codina va obtenir el segon premi en l’edició passada, i aquest any van endur-se la primera classificació d’aquest certamen organitzat per la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters.

El concurs estava obert a tots els carnissers i cansaladers artesans de Catalunya, associats en alguns dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters.

La Carnisseria Codina ha estat premiada en altres ocasions pel bon producte artesà de qualitat i proximitat. En són exemples el reconeixement de “Fet a Osona, aliments excel·lents” per la seva botifarra d’ou el 2021, com també el primer premi al Concurs Nacional de la millor Llonganissa el 2018.