Can Codina

l’ofici de cansalader portat a l’excel·lència

Des que va néixer el 1989, amb en Bartomeu Codina i la Mª Teresa Ricart fent la matança de porc tradicional a casa seva a Taradell, i fins avui, Can Codina ha crescut amb les ganes i esforç de la feina ben feta que s’ha anat transmetent de generació en generació i que és la nostra identitat.

La inquietud per seguir evolucionant i millorant ens han dut a oferir-vos una gran varietat de productes que elaborem al nostre obrador.

La tradició que avança és viva

Actualment, al capdavant de Can Codina hi trobem la segona generació: l’Anna, en Xavier i la Núria Codina, que mirem de mantenir el saber fer de tants anys d’esforç i dedicació dels qui ens van ensenyar a estimar l’ofici perquè les coses surtin ben fetes. Per nosaltres és important mantenir-nos al dia, incorporant les últimes tecnologies en el sector de l’elaboració de productes carnis i derivats al nostre obrador.