La Carnisseria Codina va ser distingida amb el premi a la tercera millor botifarra d’ou de tot Catalunya, a la categoria de botifarra d’ou singular. La proposta d’aquest any de Can Codina ha estat una botifarra d’ou amb xips de carxofa i pernil ibèric.
Així ho va certificar el jurat d’aquesta 6a edició del Concurs Nacional de botifarra d’ou Artesana, organitzat per la Federació Catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters.

La tria sobre quina botifarra d’ou presentarien al concurs, no va estar una elecció fàcil pel Xevi Codina, per això aquests dies i aprofitant el dijous llarder, es podran comprar les altres propostes de botifarres d’ou singulars, que finalment van descartar per presentar al concurs.

Com cada any, el concurs estava obert a tots els carnissers i cansaladers artesans de Catalunya associats en algun dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, on es van presentar 62 botifarres d’ou i 5 farcits de carnaval.

Fa dos anys en aquest mateix concurs, Can Codina va rebre una menció per la botifarra d’ou amb dàtils i ametlles, així com el 2018 va ser premiat amb el primer premi de la segona edició del Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional.